Repair Guide

Be aware
Take care
Repair

Repair Guide

Be aware
Take care
Repair

We geloven in een duurzaam modesysteem en helpen je om je kleding zo lang mogelijk te kunnen dragen en koesteren. Om lang plezier te beleven aan je kleding is er ARMEDANGELS REPAIR.

KAPOTTE RITS REPAREREN

Is je ritssluiting kapot? We weten hoe frustrerend dat kan zijn. Maak je geen zorgen, we hebben voor jou een eenvoudige en duidelijke reparatiehandleiding gemaakt.

Alles wat je nodig hebt: garen, naald en een schaar.

REPARATIE GAT IN KRUIS

Wij zijn het er allemaal over eens dat gaten in het kruis erg vervelend zijn. Maar dat is nu afgelopen. Hier laten we je zien hoe je jouw denim broek heel eenvoudig zelf kunt repareren. Wij hebben een naaimachine gebruikt, maar je kunt het gat ook met de hand dichtnaaien. Een kleine tip: gebruik vlieseline voor meer stevigheid.


Alles wat je nodig hebt: garen, naald, schaar, denim patch en een meetlint.


Optioneel (voor onze professionals): vlieseline, kleermakerskrijt, naaimachine, strijkijzer en strijkplank.

REPARATIE GATEN

Zit er een gat in je favoriete jeans? Geen paniek, elk gat kan worden gemaakt. Met onze reparatiehandleiding laten we je zien hoe eenvoudig dat is. Gebruik voor zachtere randen langs het gat een keukenrasp, een multifunctioneel apparaat.

Alles wat je nodig hebt: garen, naald, schaar, stof en een lintmeter.

Optioneel (voor onze professionals): keukenrasp.

REPARATIE LOSSE KNOP

Het aannaaien van een losse knoop is kinderspel. We laten je een eenvoudig manier zien om een denim knoop door een normale te vervangen. Zonder speciaal gereedschap. Probeer het gewoon zelf uit.

Alles wat je nodig hebt: garen, naald, schaar en twee knopen.

Optioneel (voor onze professionals): vlieseline, strijkijzer en strijkplank.

REPARATIE GESCHEURDE RIEMLUS

We kennen het allemaal: je trekt je broek iets te hard omhoog en de riemlus scheurt. Heel vervelend, maar snel op te lossen. In een paar eenvoudige stappen kun je jouw gescheurde riemlus vanaf nu zelf repareren. Veel plezier met uitproberen.

Alles wat je nodig hebt: garen, naald, schaar, stof en een lintmeter.

Optioneel (voor onze professionals): vlieseline, strijkijzer en strijkplank.

HALLO IK BEN BERNADINE

In ben expert op het gebied van reparaties en laat je bij ARMEDANGLES REPAIR zien hoe je jouw kleding zelf kunt repareren. Als oprichtster van 'Storytelling Fashion' zet ik me in voor slow fashion. Door het upcyclen en repareren van stoffen kunnen we samen grondstoffen sparen. Ik ben er heilig van overtuigd dat elk kledingstuk een verhaal vertelt en daarom waardevol is. Ik hoop dat ik jou kan laten zien hoe eenvoudig repareren kan zijn. Probeer het gewoon uit. Geef jouw kleding de liefde en aandacht die het verdient. En geef ook beschadigde kleding een tweede kans.

@storytelling_fashion

Hartelijk dank aan FEEDBACK FILMS voor de geweldige videoproductie en aan MELTING POT voor de prachtige muziek.