MADE TO MAKE
A DIFFERENCE

MADE TO MAKE
A DIFFERENCE

Purpose

We are not here to make fashion. We are here to make change.

Vision

Create a planet we are proud to pass on to future generations.

01ENABLING PEOPLE

TO CHANGE CLIMATE CHANGE

Supplier STORIES: Valérius 360 Van textielafval tot nieuw garen

TOEVOERKETEN

De in-out logica van de mode genereert een enorme hoeveelheid textielafval. Gelukkig (voor ons allemaal) zijn er rebellen zoals onze partners Valérius 360 die het productieproces radicaal heroverwegen - van lineaire in-out modellen naar een circulair proces waarbij niets verloren gaat en alles wordt getransformeerd.

Action Report 2022

KLIMAATACTIE

Het jaar 2022 was emotioneel. De inflatie steeg, Rusland viel binnen. Overstromingen en droogtes troffen ons hard. Maar het was niet allemaal "boem" en "doem". Bij ARMEDANGELS waren we optimistisch over de toekomst en gericht op actie om onze geliefde Moeder Aarde te beschermen en een verschil te maken.

TWEEDEHANDS & DOORVERKOOP

KLIMAAT ACTIE

Wil je ARMEDANGELS items verkopen via onze tweedehandswinkel of Armedangels items die je niet meer draagt laten recyclen? Bezoek ons wederverkoopplatform.

CHANGEMAKER STORIES HOE VROUWEN IN TOGO DE WERELD VERANDEREN

SOCIAL RESPONSIBILITY

Togo is in heel Afrika het land dat de meeste vrouwen met leidinggevende functies telt. Voor ons was dat de perfecte reden om de nieuwe ARMEDANGELS Summer Dresses campagne helemaal in het teken te stellen van de vrouwelijke leidinggevenden daar.

MEER OVER KLIMAATVERANDERING:
AANBEVELINGEN VOOR JOU


CATEGORIE


ONZE ANBEVELING
Podcast

DE TOEKOMST BEHOORT TOE AAN WIE ERVOOR VECHT. Doe jij mee

VACATURES

02FIGHTING TOGETHER

WITH PURPOSEFUL COLLABORATIONS


BEKIJK ALLE SAMENWERKINGEN

03MAKING PRODUCTS

THAT ARE THE LEAST HARMFUL POSSIBLE TO PEOPLE AND PLANET

VAN GRONDSTOF TOT EINDPRODUCT

MATERIAAL

Hoe wordt een jeans van afval gemaakt? Hoe wordt een T-shirt van biologisch katoen gemaakt en een zomerjurk van hout? En wat moet er allemaal met scheerwol gedaan worden, zodat er een afgewerkt kledingstuk van gebreid kan worden?

Hoe we onze CO2-uitstoot meten, verminderen en compenseren

CLIMATE ACTION

Wat kunnen we in hemelsnaam doen om te voorkomen dat de aarde oververhit raakt en we allemaal levend worden gekookt? Welnu, zonder al te diep in te gaan op de details van toekomstige technologieën - ARMEDANGELS zit erbovenop.

Engeneering verandering

Innovatie

Het gebruik van data en technologie is een belangrijke hefboom in de transformatie naar een circulaire economie in de mode-industrie. Daarom wordt onze nieuwste Circular Tee geleverd met een circularity.ID® - en kun jij een pionier worden!