Just Stop Oil 1
Just Stop Oil 2

WE MUST JUST STOP OIL

FUND THE FIGHT

WE MUST JUST STOP OIL

FUND THE FIGHT

We zijn getuige van een oorlog die gevoerd wordt met fossiele brandstoffen en gefinancierd wordt door olie. De temperatuur in het zuidpoolgebied is momenteel 40 graden warmer dan het er zou mogen zijn. We hebben geen 30 jaar de tijd meer om koolstofvrij te worden. Ons motto moet luiden: JUST STOP OIL. 100% van de winst door de verkoop van het ARMEDANGELS x JUST STOP OIL T-shirt gaat naar het CLIMATE EMERGENCY FUND, dat het belangrijke activisme voor de snelle verandering van de wetgeving ondersteunt.

Just Stop Oil 6

Waar je geld naartoe gaat

ARMEDANGELS is er niet om mode te maken, maar om verandering te brengen. Dat doen we elke dag opnieuw door de de minst schadelijke producten te creeren. Maar ook door onze power en community te gebruiken om andere te helpen voor verandering te zorgen. 

Met onze Solidarity Series #2 ondersteunen we JUST STOP OIL (JSO), een globale coalitie van activisten die zich verenigd hebben om veranderingen in de wetgeving te eisen en om de regeringen te dwingen niet langer afhankelijk te zijn van olie. In een actie die plaatsvindt in 10 landen riskeren duizenden vreedzame demonstranten hun vrijheid om de planeet te beschermen. 

Het CLIMATE EMERGENCY FUND biedt financiële ondersteuning voor activisten die het klimaatbeleid hervormen. Het CEF financiert extreem ambitieuze organisaties die de norm doorbreken, massaprotesten organiseren, meer dan een miljoen activisten mobiliseren en drastische verandering eisen.

Just Stop Oil 6
Just Stop Oil 5

“We zijn getuige van een oorlog die gevoerd wordt met fossiele brandstoffen en gefinancierd wordt door olie. We kunnen niet gewoon zitten wachten tot de regeringen daar een einde aan maken. We moeten nu veranderingen in de wetgeving afdwingen. We hebben een transitie naar hernieuwbare energiebronnen nodig. Alleen radicale maatregelen kunnen leiden tot een veiligere en rechtvaardigere toekomst voor ons allemaal. Iedereen kan bijdragen aan verandering."

MARTIN HÖFELER
CEO ARMEDANGELS

Het gradualisme is een flop gebleken. Maar activisme werkt. We kunnen niet wachten op de regeringen. We moeten nu veranderingen in de wetgeving afdwingen. De toekomst behoort toe aan wie ervoor vecht. 
LET’S MAKE A DIFFERENCE TOGETHER