20% op kledingstukken uit onze nieuwe collectie, heel november lang. Geen 'Black Friday'-hype, geen druk. Doe rustig aan en neem je tijd om deze november goed na te denken over wat je wilt kopen. En shop dan bewust, of helemaal niet. How slow can you go?

FAQ

We hebben een mooie selectie van kledingstukken uit de nieuwe collectie opgenomen in de 'Slow-vember'-actie en geven daarop 20% korting. Dat zie je niet vaak, zeker niet bij ons. We hebben prachtige styles, van klassiekers tot nieuwigheden, uitgezocht voor deze gelegenheid. Zoals altijd zijn alle kledingstukken gemaakt met de grootst mogelijke zorg en toewijding aan een duurzamere levensstijl.

Weloverwogen en bewuste aankopen zijn belangrijk voor ons en bewuste consumptie maakt deel uit van ons DNA. Als je dat wilt ondersteunen, koop dan alleen wat je nodig hebt en echt leuk vindt. Om je favoriete item in de juiste maat te vinden en retourzendingen te vermijden, kan je onze fit finder gebruiken, die je op de pagina van het product in kwestie vindt. Bovendien kan je jouw kleding extra lang doen meegaan door er op de juiste manier zorg voor te dragen. Volg de onderhoudsinstructies op het etiket van het product. Meer tips over het onderhoud van je kleding vind je in onze care guide.

Natuurlijk zouden we onze producten graag verkopen zonder enige korting. Maar ook voor ons hebben de onvoorspelbare crises geleid tot een gebrek aan verkoop en een overvoorraad. Wat doe je daar aan? Omdat we een no-landfill beleid hebben en we geen kleding willen weggooien, namen we de volgende beslissing: meer duurzame producten toegankelijk maken voor meer mensen met een uitgebreide sale. De zucht naar snelle koopjes is immers geen goed idee voor onze planeet. Daarom houden we een uitverkoop, maar vermijden we zowel agressieve kortingen als hopelijk onnodige aankopen onder tijdsdruk. In plaats daarvan geven we een hele maand om goed na te denken over de aankoop. Voor een bewustere consumptie.