A CAPSULE FOR THE
BOLD AND THE BRAVE

A CAPSULE FOR THE
BOLD AND THE BRAVE

WE ARE ALL MADE TO MAKE
A DIFFERENCE

A tribute to all the difference-makers out there. Aber wofür steht unser Logo Å eigentlich? Es ist das “Art” in smart; das “Able” in sustainable; das “All” in challenge.

We weten hoe moeilijk het is om dingen te veranderen. Maar niets wat de moeite waard is, is echt makkelijk.

Daarom maakt onze capsule niet alleen een statement, maar gebruikt hij ook materialen* die een minimale impact hebben op het milieu. En voor degenen die maximaal goed doen.

A is onze erkenning. Voor alle individuen die toch aan het "wij" denken. Voor alle outsiders die toch vastberaden handelen. Voor de "rebellen met een wereldwijde missie". Voor hen die veel van plan zijn en de harde feiten niet uit de weg gaan, die slim handelen in plaats van cynisch toe te kijken. Voor hen die liever hun kop door de muur steken dan in het zand. Voor probleemoplossers die liever alles in twijfel trekken dan het simpelweg te accepteren.


*Materials


Het verminderen van de impact van gebruikte materialen is een enorme uitdaging voor merken, individuen en samenlevingen. Daarom nemen we het heft in eigen handen. Ons katoen is gemaakt op een nieuwe manier. Een 50/50 mix van biologisch en gerecycled (pre-consumer) katoen afkomstig van afval en overgeproduceerde kledingstukken waar je weer van kunt gaan houden. High quality. Less harm. More charm.​